De leukste feesten op Curaçao

Gepubliceerd door Jeroen Zonneveld op

Curaçao is niet alleen een eiland dat bekend staat om de prachtige stranden, maar is ook een zeer geschikt eiland om te feesten. Elke avond organiseren verschillende clubs op het eiland feesten waar het erg gezellig is!

Curaçao staat bekend om de Amstel Bright, een heerlijk blond biertje, dat een frisse smaak krijgt door de aanwezigheid van een limoentje in het biertje.

Lokale muziek op dinsdag bij The Alley Bar

Antillianen zijn maar wat graag te vinden bij The Alley Bar, een kleine club in het centrum van Punda, waar voornamelijk lokale muziek wordt gedraaid, zoals urban en latin muziek.

Het nachtleven komt pas laat op gang bij The Alley, dus zorg dat je niet te vroeg aanwezig bent, om te voorkomen dat je in een lege club aan het dansen bent! 

Live muziek op woensdag bij Cabana Beach

Elke woensdagavond organiseert Cabana Beach het evenement 9.5 Dance & Dine. Tijdens dit evenement speelt de band Gino & Friends live muziek, afgewisseld met een DJ die heerlijke tropische plaatjes draait! 9.5 Dance & Dine begint rond 22:00 en gaat door tot in de nacht.

Eens in de tijd heeft Cabana Beach een XL evenement, waarbij vaak internationale DJ’s te gast zijn, bijvoorbeeld Chuckie of Gregor Salto.

Happy Hour op zaterdag bij Zanzibar

Elke zaterdag tussen 17:00 en 18:00 is het happy hour bij Zanzibar. Op het strand speelt een DJ muziek, terwijl jij bij elk drankje hetzelfde drankje extra krijgt!

De happy hour bij Zanzibar is erg geliefd onder Nederlanders en is daardoor een van de druks bezochte evenementen op Curaçao. 

DJ Boogie op zondag bij Wet and Wild

Al jarenlang is DJ Boogie aanwezig bij Wet and Wild om een feestje te bouwen op het strand tijdens de happy hour van Wet and Wild. De Happy Hour is op zondagmiddag van 18:00 tot 19:00. Heerlijk om je relaxte stranddag op Mambo Beach af te sluiten!

Na de happy hour gaat het feest nog lang door bij Wet and Wild. Tot diep in de nacht kan je jouw beste dansjes laten zien op het strand tussen de palmbomen!

Overzicht van alle feesten op Curaçao

Naast de feesten die elke week plaats vinden op Curaçao, zijn er ook unieke feesten die een keer voorkomen, bijvoorbeeld een avond feesten met DJ Hardwell, een concert van Nick & Simon of een cabaret voorstelling van Najib Amhali.

Op Curaçao Party staat een overzicht van alle feesten die plaats vinden op het eiland, waardoor je direct kan bepalen welke feestjes je wilt bezoeken. Daarnaast is er ook een handige app beschikbaar in de App Store voor iPhone & iPad.

Categorieën:Curacao