Shopping Malls in de omgeving van Miami

Gepubliceerd door Jeroen Zonneveld op

Miami staat bekend het warme weer, het luxe leven en de vele grote shopping malls die in de omgeving van de stad liggen. Een aantal van deze shopping malls mag je niet vergeten te bezoeken tijdens je verblijf in Miami.

Dolphin Mall

Dolphin Mall is een van de grootste shopping malls van Miami en een echte aanrader! De shopping mall ligt dicht bij de luchthaven van Miami en heeft een zeer groot parkeerterrein, waar je gratis kan parkeren. 

Dolphin Mall is een outlet mall, wat betekent dat hier veel bekende merken een outlet winkel gevestigd hebben. Het hele jaar door kan je hier mooie deals scoren van Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s en andere kledingmerken. Vaak is de korting rond de 25% tot 50%.

Naast winkelen kan je in deze shopping mall ook lekker eten, door de aanwezigheid van de vele restaurantjes. 

Aventura Mall

In het noorden van Miami ligt het winkelcentrum Aventura Mall. Deze shopping mall is zeer goed te bereiken met de bus indien je verblijft in Miami Beach, door een rechtstreekse verbinding naar de shopping mall.

Aventura Mall staat vooral bekend om de wat luxere winkels, waaronder Louis Vuitton, Burberry en Jimmy Choo. Heb je wat minder dollars te besteden, dan is er gelukkig ook nog een H&M, Zara en de Adidas winkel.

Meer shopping malls

In de omgeving van Miami zijn er veel shopping malls te bezoeken. Ben je al geweest bij Dolphin Mall en Aventura Mall en kan je maar niet genoeg krijgen van het winkelen? Dan zijn er nog een aantal andere shopping malls de moeite waard op te bezoeken.

Neem bijvoorbeeld Bal Harbour Shops, een luxe winkelcentrum waar je merken tegenkomt zoals Louis Vuitton, Versace, Gucci en Chanel.

Een andere winkelcentrum is Dadeland Mall, dat 15 miles van Miami vandaan ligt. Hier vind je winkels als Michael Kors, Macy’s en Lush. Daarnaast kan je bij Dadeland Mall heerlijk eten!

Categorieƫn:Verenigde Staten