Bezoek het Tsitsikamma Park

Gepubliceerd door Jeroen Zonneveld op

Tijdens het rijden van de Garden Route rij je langs het Tsitsikamma Park. Dit nationale park staat bekend om de brug die staat over de wilde zee. Het is een van de hoogte punten van de Garden Route.

In totaal staan er twee bruggen. De eerste brug is hierboven afgebeeld en is een enkele brug, daarnaast is er ook nog een dubbele brug.

Hoe kom je bij de brug?

Als je uit de auto stapt, zie je de brug nog niet. Je zal een flink stuk moeten wandelen om er te komen. Wandel en klim de treden om uiteindelijk uit te komen bij de brug.

Het wandelen naar de brug kost ongeveer drie kwartier tot een uurtje. Eenmaal aangekomen bij de brug kan je over de brug lopen, waarna je daar nog optioneel de berg op kan klimmen. Wanneer je de berg opklimt, krijg je prachtig uitzicht.

Entree

Het park wordt beheerd door SanParks. Het is een nationaal park en daarom wordt er entree gevraagd om het park te bezoeken. Je betaalt 196 rand per persoon. Bij elk nationaal park moet je paspoort gegevens achterlaten bij een bezoek, zorg dat je de paspoorten dus in de handbagage meeneemt.

Categorieën:Zuid-Afrika